Muziek

De beheerder van deze site is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het aanbod (zie disclaimer).

Drentse Muziek Academie

Drentse Muziek Academie

Postadres

JULES VERNEWEG 30 7821 AD EMMEN

Website

http://www.drentsemuziekacademie.nl

Discipline

Snaarinstrumenten, Slagwerk, Zang

Aanbod

- Instrumentale lessen gitaar, bas, drums en zang. - Vooropleidingstrajecten mbo en hbo muziekvakopleidingen. - Cursussen. - Workshops.

Lesvorm
  • Groep
  • Individueel
Opleiding(en)

Doelgroep

Alle leeftijden

Wie zijn wij:

De Drentse MuziekAcademie (DMA) is de muziekopleiding in Emmen en omstreken die modern en innovatief muziekonderwijs aanbiedt met een op samenspel gerichte werkwijze die toegankelijk is voor recreanten en (toekomstige) beroepsmusici.

De DMA fungeert als voorportaal voor elke MBO- en HBO- muziekopleiding in Nederland.

Docententeam:
Hoogstaande en erkende kwaliteit wordt gewaarborgd door de inzet van gediplomeerde- en gerenommeerde docenten die op het hoogste niveau in de Nederlandse muziekindustrie meedraaien. Kortom: het docententeam heeft de passie, visie en ervaring om een creatieve broedplaats aan te kunnen bieden waar zij kennis, vaardigheden en ervaring op een inspirerende manier kan overbrengen.

Faciliteiten:
De DMA beschikt over modern uitgeruste leslokalen en repetitieruimtes om de docent en cursist zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook hebben wij onze cursisten altijd de toegang tot opname mogelijkheden en bieden wij een wekelijks podium in professionele setting.

Bekijk onze website voor meer informatie.
Vraag gerust een gratis proefles aan of neem contact op als u vragen heeft.