Theater

De beheerder van deze site is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het aanbod (zie disclaimer).

SterkTheater

Janneke van 't Hoff

Postadres

Meidoornlaan 9 7971BT Havelte

Locatie

Bij jou op locatie

Mobiel

065148180

Website

http://www.sterktheater.com

Website

sterktheater@outlook.com

Discipline

Aanbod

Theaterlessen, musicals, cultureel erfgoed projecten, ontwikkelen van theater/geschiedenis lesmateriaal/leerlijnen, trainingen voor leerkrachten workshops.

Onderwijs type
  • PO
  • VO VMBO
  • Havo / vwo
Lesvorm

Groep

Soort activiteit

voorstelling

Lesduur

divers uur

Groepsgrootte

max 28/30

Doelgroep

Alle leeftijden

Frequentie activiteit

divers

Repetitiedag en - tijd

divers

Kosten

45 euro p.uur (excl.. voorbereidingstijd en reiskosten)

Door middel van theater en spel wil SterkTheater bijdragen aan groei en zelfvertrouwen van kinderen en jongeren. Contact maken, humor, luisteren, openheid, verbeelding en vragen stellen…Dit zijn de kenmerken van de aanpak van SterkTheater.

Mijn naam Janneke van ‘t Hoff, afgestudeerd Docent Theater/CKV aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht en afgestudeerd docent Geschiedenis aan de Hogeschool van Utrecht. Daarnaast ben ik bevoegd Rots en Water trainer.

SterkTheater verzorgt theater lessen, trainingen en workshops voor leerlingen en leerkrachten in het onderwijs en in de vrije tijd. De lessen worden in overleg op maat gemaakt voor de doelgroep. Er zijn lessen voor (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs, internationale schakelklas, praktijkonderwijs en cultuurcentra.

Daarnaast is SterkTheater actief op het gebied van cultureel erfgoed. Geschiedenis tot leven brengen met theater of activerende didactiek is een kwaliteit. Ook het maken en begeleiden van voorstellingen en musicals behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over SterkTheater kijk dan op; www.sterktheater.comĀ  en neem contact op.