Theater

De beheerder van deze site is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het aanbod (zie disclaimer).

Theatersport Vereniging Piri Piri – Emmen

Niels Nijland

Postadres

Holtlaan 59 7824SC Emmen

Locatie

Dansschool Postma - De Studio Emmen

Telefoon

0651915274

Mobiel

0651915274

Website

http://www.piripiri-emmen.nl

Website

piripiri2009@gmail.com

Discipline

Aanbod

Theatersport training, uitvoeren van wedstrijden. Het geven van workshops.

Lesvorm

Groep

Lesduur

1 uur tot 2 uur uur

Groepsgrootte

20

Doelgroep

Alle leeftijden

Repetitiedag en - tijd

Dinsdag 20.00 tot 22.00

Piri Piri is een vereniging die bestaat uit enthousiaste leden die allemaal één ding gemeen hebben: liefde voor improvisatietheater!
Wij zijn een vereniging die is ontstaan uit een project van de gemeente Emmen, opgezet door Mark Pekelharing (Stichting Kip). Het was eerst de bedoeling dat dit project een jaar zou duren, maar na een jaar heeft een groep met enthousiaste spelers die spelen onder het motto: “De vereniging is van en voor iedereen” de staf overgenomen. En toen is theatersportvereniging Piri Piri geboren.
Theatersport is een theatervorm waarbij het gaat om improviseren. De spelers spelen een scène waar zij van te voren niets over weten. Het publiek bepaalt namelijk waar de scène over gaat. Of het publiek bepaalt wat voor beroep er in de scène moet worden uitgebeeld. De spelers worden dan uitgedaagd om ter plekke te reageren op wat ze horen en zien. Dit zorgt voor onverwachte wendingen en mooie momenten. Deze stijl is te vergelijken met het bekende tv-programma “De Lama’s”

Als fanatieke theatersportvereniging zijn wij constant op zoek naar nieuwe enthousiaste spelers. Kom jij ook meetrainen op dinsdag avond?